2014. augusztus 8., péntek

FIRST SUPPLEMENT

Sziasztok!
Hú, most sok mindent fogok írni, szóval ne haragudjatok, ha ez a kis bejegyzés hosszúra nyúlik.
Először is, remélem senki nem ijedt meg, hogy a címben nem az áll, hogy "14.fejezet". Lesznek még ilyen - úgynevezett - kiegészítő részek. Az a lényege, hogy ezek nélkül is összefüggő lenne a történet, de úgy gondoltam nem árt, ha tudjuk, mi is történik két rész között. 
Továbbá elképesztően örülök, hogy elértük a 41 feliratkozót és átléptük a 10.000 oldalmegtekintést mindössze a 13 résznél! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Drágák vagytok!
És akkor nincs más hátra, mint, hogy elköszönjek és jó olvasást kívánjak! :) X
__________________________________________________

Amint Austin lelépett, hagytam egy üzenetet Desiree-nek, hogy az utolsó óra után várjon meg, mert fontos dologban kell a segítsége és csak remélhettem, hogy nem akad ki nagyon, hogy az Austin-nal való megegyezésünket halaszthatatlannak tituláltam.

A tesiórát végigszenvedtem, próbáltam sérülés nélkül túlélni a kidobót, de Lissa, ahogy ő mondta "merő véletlenségből" jó párszor eltalált, méghozzá nem is kicsi erővel, amiért magamban elátkoztam a vezérszurkolók létezését. Viszont nem akartam mutatni, hogy néhány ütés igencsak fájdalmas volt, ezért minden alkalommal csak kínosan mosolyogtam a szőke lányra.

Végül az óra befejeztével, kissé kipirult arccal, ziláltan hagytam el az öltözőt és kisiettem a suli elé, ahogy azt az SMS-ben megírtam Dess-nek. A megbeszélt időpontnál öt perccel később érkeztem meg, de még ő sem volt ott, ezért megálltam az egyik fa árnyékában és folyamatosan körbe-körbe nézelődtem, hátha megpillantom barátnőm szőke és - jelenleg halványlilás - hajzuhatagát, de a parkoló és környéke is üres volt.

Tíz perc elteltével kezdtem beletörődni, hogy nem fog jönni, de úgy gondoltam, hogy még néhány perc várakozás már igazán nem számít és egy kis idő elteltével végre megpillantottam a lányt, ahogy a parkolón keresztül vágva, egyenesen felém tart.

- Bocs, feltartottak - szólalt meg köszönés nélkül, mikor odaért mellém. - Daviddel beszéltem - osztotta meg velem, habár nem kérdeztem rá, miért érkezett a megbeszéltnél negyed órával később. Örültem, hogy egyáltalán jött. - Panaszkodott, hogy Mrs. Cameron Mahone-val osztotta párba, a srác meg közölte vele, hogy nem hajlandó semmit hozzátenni a projekthez. Adtam neki pár tippet, hogy mit tegyen ez ügyben. - Egyetlen mozdulattal megrántotta táskáját a vállán, feljebb tolta a szemüvegét és közben kárörvendő vigyorral nézett fel rám. Olyan jó kedve lett, még azt is elfelejtette, hogy egész eddig, a héten egyetlen szót sem szólt hozzám, de most még ezt a némasági fogadalmat is hajlandó volt megszakítani.

- Igazság szerint éppen róla akartam beszélni veled - vezettem be a témát óvatosan, hiszen nem tudtam, Desiree mennyire mérges még rám a múlt hétvége miatt.

- Davidről? - ráncolta értetlenkedve a homlokát. - Azt hittem nem ismered, még nem is láttalak beszélni vele...

- Nem, nem Davidről... inkább Austinról - nyekeregtem. A velem szemben álló lány arckifejezését elnézve, azt kívántam, bárcsak ne akartam volna annyira sürgősen elmondani neki a könyvtári incidensemet, de most már nem volt visszaút.

- Milyen dolgot tudsz mondani róla, ami engem meggyőzne, hogy itt maradjak és végighallgassam? - tette fel a kérdést diplomatikusan.

Desiree sosem kertelt, mindig kimondta, amit éppen akkor gondolt, még az sem izgatta, ha ezzel talán megsért valakit. Néha irigyeltem tőle ezt a szabadszájúságot, mivel én képtelen lettem volna ennyire nyíltan beszélni, legyen szó bármiről. Talán csak, ha Austinnal kellett szócsatát vívnom, akkor kifejezetten szerettem elengedni a gondolataimat.

- Talán azt, hogy randira hívott és igent mondtam - nyögtem ki egy nagy levegővétel után.

Dess éppen egy elszabadult hajtincsét akarta kiseperni a szeméből, de ezt hallva, keze félúton megállt a levegőben és úgy nézett rám, mintha azt árultam volna el, hogy öltem már embert. Aztán megrázta a fejét és a megkezdett mozdulatot folytatva, füle mögé tűrte a kósza tincset.

- Mintha azt mondtad volna, hogy Mahone-val fogsz randizni - nevetett fel halkan, de inkább hallatszott hitetlenkedő horkantásnak.

- A te szádból nem hangzik olyan jól - húztam el a számat. Jobban belegondolva talán nem is volt olyan jó ötlet...

- Ez mindenki szájából szörnyen hangzik! - csattant fel a lány ijesztően erőteljes hangon, amitől önkéntelenül is összerezzentem. - Mégis mit gondoltál? Nem csak azért, mert egy hatalmas seggfej, de jézusom, Maddy! Gondolom, te is ismered a  törvényt, ami az örökbefogadott gyerekre és az őt örökbefogadó családra vonatkozik, ennyire még te sem lehetsz félnótás! - zúdította rám dühös szavait, amitől valamiféle kényszert éreztem, hogy megvédjem magam.

- Igen, hidd el, nagyon jól ismerem és a következményekkel is tisztában vagyok! - vágtam vissza, majd a kezembe temettem az arcom. - Viszont ez nem is igazi randi, csak azért megyek el, hogy utána békén hagyjon. Megígérte, alkut kötöttünk - mentegettem magam, hangom tompán szűrődött át a tenyeremen, de elég hangosan ahhoz, hogy Desiree meghallhassa.

Megfogta a csuklóm és nem túl erősen, de azért határozottan elrántotta a kezeim, hogy láthassa az arcom. Szemüvege fekete kerete fölött, erélyes pillantást vetett rám. - Ugye nem érzel iránta semmit? Nem estél bele? - vont kérdőre minden kertelés és finomkodás nélkül.

A kelleténél egy másodperccel tovább haboztam, ami azonnal feltűnt a lánynak. - Nem! - szakadt ki belőlem. - Nem, dehogyis! - ismételtem meg eltökélten és igyekeztem állni a másik rám szegeződő, vesébe látó tekintetét. - Tudod, hogy ki nem állhatom. Halálra idegesít.

Úgy tűnt végül sikerült meggyőznöm Dess-t, mert elengedett, kezeit leejtette maga mellé és semmitmondóan nézett rám. - Remélem tudod, mit csinálsz. - Egy pillanatra mintha féltést láttam volna a viselkedésében, de aztán újra felvette a szigorú arcát. - Különben nagy bajban leszel - tette még hozzá, majd elsétált úgy, ahogy jött: minden búcsú nélkül.

De nem volt teljesen igaza. Nem csak leszek nagy bajban. Már nyakig ülök benne.

15 megjegyzés:

  1. Úristen!!Már alig várom hogy mi fog történni a randin,addig meghalok,siess a kövivel,puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Niki!
      Azt azért ne, jó? :D A következő rész már az lesz, és ha jól számolgatok, az azt követő három is végig a randi menetét írja le, szóval nyugalom, lesz bőven olvasnivaló! :) X

      Törlés
  2. Köviiiiit azonnal! Már alig bírom kivárni! Nagyon imádtam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága hippiem!
      Ha azonnal nem is, de a mai nap folyamán megkapod a várva-várt részt! Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett! :)

      Törlés
  3. ez az ^^ kövit!!! HOSSZABBAT!!!!♥:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem, van, amelyik hosszabbra sikerül, ez szándékosan rövidebb, hisz ez csak egy "átvezető" rész úgymond, a történet e nélkül is megállná a helyét, de gondoltam kíváncsiak vagytok ilyesmire is. :)

      Törlés
  4. Suzie, drága... Ez FANTASZTIKUS!!!!
    Imádom, Desiree valami iszonyat jófej lehet... xD
    Maddy pedig... Szerencsétlen, mibe keveredett már megint? xDD
    KÖVI!! :D
    Brin:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Brin!
      Először is: KÖSZÖNÖM! Valóban, Desiree-t egy szókimondó és kicsit erőszakos lányra formáztam, aki mindig eléri, amit akar, bár ezt inkább humoros formában. Örülök, hogy tetszik a karaktere! :D
      Maddy... az pedig Maddy. Valami fordulat mindig történik vele, hiszen akkor nem is ő lenne! :)

      Törlés
  5. Nagyon jó lett.Siess a következővel :-) :-) :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, annyira siettem, hogy a mai napon fent lesz, úgyhogy figyeld a blogot! :)

      Törlés
  6. Felfoghatatlan számomra hogy, hogyan is tudsz ilyen szépem fogalmazni. Teljesen kiakadtam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága J. Red!
      Wow, hát nagyon köszönöm a dicsértet! Hadd ne mondjam mennyire jól esett, azt hiszem, sejted. Nem tudom, én nem gondolnám, hogy annyira jó vagyok - mindenesetre örülök, hogy te ezt gondolod. Rengeteget olvasok és már lassan 3 éve blogolok, tehát valószínű, hogy ez idő alatt fejlődtem valamennyit, ha nem is sokat, de legalább egy kicsikét... :)

      Törlés
  7. imádtam ! ! ! KÖVIT ! ! ! :D

    VálaszTörlés
  8. georgina (ez az igazi nevem! :D)2014. augusztus 14. 2:44

    ohh... hat, ez valami csodas lett. :D Desiree. <3 |muhaha| Maddy pedig nem hiszem, hogy nem zugott bele Austinba.. :D |ki nem zug bele?| a resz pedig ujra: nagyon jo lett. :) kivancsi vagyok a randira.... :D |ki nem?:D|

    VálaszTörlés